top of page

Tilaaminen

Tilaaminen

Delivery Men

Tilaaminen on helppoa ja nopeaa!

Nyt kun olet tutustunut tuotteisiimme, täytä alla oleva tarjouspyyntölomake ja saat tarjouksen samana tai viimeistään seuraavana päivänä.

Saatuasi tarjouksen ja mikäli päätät hankkia tuotteet meiltä, niin lähetä sähköpostitse meille suunnittelemasi design tai vaihtoehtoisesti painettavat logot, tekstit ja tausta erillisinä tiedoistoina. Tiedostot on oltava pdf. muodossa ja vektoroituja, jotta kuva ei pikselöidy. Tämän jälkeen saat meiltä suunnitteluraportin hyväksyttäväksi, josta näet layout sapluunan ja 3D mallinnuksen, jota voit katsella joka suunnasta.

Tältä sivulta löydät myös tilausehdot, suunnittelutiedostot sekä suunnitteluohjeet.

Yksikerros kahvikuppien suunnittelupohjat

Kaksikerros kahvikuppien suunnittelupohjat

Jäätelökuppien suunnittelupohjat

Pyydä tarjous

✓  Lähetetty!

Graafinen suunnittelu

Meille riittää kun lähetät suunnittelemasi layoutin haluamasi painettavat logot, teksit tai koodit pdf. muodossa ja vektoroituna. Asettelemme suunnittelemasi painoaineiston tai erilliset painettavat aineistot haluamaasi kohtaan ja teemme taivutukset ne vedokselle hyväksyntääsi varten valmiiksi, tällöin näet miltä valmis tuote näyttää.

Mikäli lähetät painoaineiston yhtenä tiedostona, jossa on mahdollinen tausta, tekstit ja kuvia, muista poistaa lähettäessäsi se suunnittelupohjasta eli lähetä erillisenä tiedostona. Muuten painettavaan tuotteeseen jää suunnittelupohjan rajaviivoitukset.

Taivuttaminen on välttämätön osa graafisessa suunnittelussa ennen valmistusta, koska kuppi on lieriömäinen kartio ja taivuttamatta jättäminen aiheuttaa sen, että painettavat materiaalit taipuvat muuten kupin muodon vuoksi hieman ylöspäin.

Toimitusaika

Toimitusaika lasketaan hyväksytystä vedoksesta ja ennakkomaksun saapumisesta, joten maksu täytyy suorittaa ennen painotöiden aloittamista.

Toimitusaikaa saattaa pidentää mahdolliset pyhäpäivät. Toimitamme tuotteitamme ympäri suomea. Tuotekohtaiset toimitusajat ilmoitetaan aina tarjouksella ja tilausvahvistuksella.

SUP Merkintä
SUP_Tuotteessa_on_muovia_FINSWE.png

Kertakäyttöisen muovidirektiivin (SUPD) mukaan paperimukeissa, jotka myydään EU-maissa 3.7.2021 jälkeen, tulee olla Muovia tuotteessa -merkintä. Suomessa tämä merkintä on oltava sekä suomeksi että Ruotsiksi.

 

Merkintä on pakollinen kaikkiin PE- tai PLA-pinnoitteisiin paperimukeihin sekä muovimukeihin. Jäätelökupit ovat valikoimassamme muovittomia ja jäätelökupeissa ei tarvitse olla SUP merkintää.

Toistaiseksi ei ole vielä linjattu, sovelletaanko SUP-direktiiviä pahvista valmistettuihin paperimukeihin, joissa on vesipohjainen dispersio. Harmaan alueen vuoksi myös muovittomiin tuottesiin on laitettava SUP- merkintä. 

Kysy meiltä

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Instagram

Soita meille

+358 50 300 4603

bottom of page