Scupitmedia seura

Scupit tarjoaa yrityksille mainostilaa urheiluseurojen ottelutapahtumissa. Kasvatamme urheiluseuraverkostoamme jatkuvasti niin kesä- kuin talviurheilulajien puolella. Mukaan pääsee lajista riippumatta pääsarjajoukkueiden lisäksi myös pienemmät ja alemmissa divisioonissa pelaavat seurat.

Scupit seura tarjoaa urheiluseuroille taloudellisten etujen lisäksi helppoa ja toimitusvarmaa yhteistyötä. Scupit tuo seuroille lisäarvoa ottelutapahtumiin katsojien viihtyessä entistä paremmin taukojen aikana.

Miten seurana mukaan?

Seuroilla on kaksi tapaa olla mukana, seura voi tehdä huomattavan säästön lisäksi hyvän uuden tulovirran myymällä itse yhteistyökumppaineilleen mainostilaa Scupitmediassa, jolloin me hoidamme painatuksen ja kuljetuksen suoraan varastollenne.

 

Toinen vaihtoehto seuroille on tehdä vain huomattava säästö käyttämällä tuotteitamme, jolloin me myymme mainospaikat, painamme ja toimitamme.

 

Jos seuranne on kiinnostunut tuotteidemme myynnistä tai käyttämisestä, voitte ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivun alhaalla olevaan kenttään.

Miten mainostan yritystäni?

Yritys pääsee mainostamaan ottamalla yhteyttä meihin. Scupit sopii kaikille yrityksille ja on tehokas mainosratkaisu, koska urheilutapahtumat tarjoavat mainoksellesi erittäin korkean huomioarvon, jopa 2 tuntia katsojan käsien ulottuvilla. Sen lisäksi, että urheilumarkkinointi vaikuttaa yrityksen  positiiviseen imagoon, katsojien ostopäätökset suosivat myös kumppaneita!

Tehokasta, helppoa & tuloksellista mainontaa. Yritys voi tehdä kahdella tavalla mainontansa tarpeen mukaan, varaamalla brändimainos paikan/paikat haluamistaan seuroista (Logo kuppiin, samaan kuppiin ei tule kilpailijoita.)

 

Toisena vaihtoehtona voi valita tietyt seurat, joissa haluaa näkyä täysin omalla layoutilla (omat kupit). Omalla layoutilla mainostaessa tarjousten ja kampanjoiden liittäminen on mahdollista. Oma layout on mahdollista jakaa myös toisen mainostajan kanssa 1/2 mainoksena.

Ole nopea ja varaa paikkasi jättämällä yhteydenottopyyntö alta koko kaudeksi tai tiettyihin otteluihin alueeltasi tai valtakunnallisesti!

Yhteistyöseurat

Ota yhteyttä

050 300 4603
info@scupit.fi

Poikkimaantie 4

90400 Oulu

© SCUPIT 2017