top of page
Usein kysytyt kysymykset

MEISTÄ

Kuinka valita vesipohjaisen tai PE- pinnoitteen välillä?

PE (polyeteeni) on eräänlainen muovi, jota käytetään paperikupeissa pinnoitteena ja esteenä kuppien vuotamiselle.

Vesipohjaisella sulkupinnoitteella olevat paperikupit ovat myös nesteenpitäviä ja niillä on PAP21-kierrätyssertifikaatti eli ne voidaan kierrättää paperin kanssa. Näiden paperimukien pohjasta löytyy merkinnät Paper2Paper- ja PAP21, jotka kertovat asiakkaille, että tällaiset pakkaukset voidaan hävittää paperijätteenä.

Mitä eroa on yksikerros- ja kaksikerros kupeilla?

Kaksiseinäiset paperikupit on valmistettu kahdesta kartongikerroksesta, kun taas yksiseinäiset paperikupit on valmistettu yhdestä kartongikerroksesta. Molemmat soveltuvat kuumille juomille, mutta kaksikerros kuppi pitää paremmin lämpöä.

Mitä eroa on matta ja kiiltäväpintaisella kartongilla?

Suurimman eron huomaa mattapintaisesta ja kiiltäväpintaisesta valmistetun kupin välillä niiden kirkkaudesta.  Molemmat valmistetaan melko samalla tavalla, mutta ne näyttävät ja tuntuvat erilaiselta. Kiiltävä pintaiset saattavat olla tiukemmin kiinni toisissaan kun ottaa putkilosta yhden. Mattapintaisen ulkonäön saavutamme painamalla design päällystämättömälle kartongille, jolla on paremmat värin imeytysominaisuudet.

 

Jos pidät miedoista ja vaaleista väreistä, sinun kannattaa valita mattapintainen. Eläviä ja kiiltäviä värejä varten suosittelemme valitsemaan kiiltävän pahvin. Kiiltävät paperikupit painetaan päällystetylle kartongille.

Suunnittelen itse designin, mitkä ovat vaatimukset suunnittelutiedostolle?

Ohjeet suunnittelutiedoston tekemiseen löydät tilaaminen sivulta. 

Millaiset toimituskulut tuotteilla on?

Olipa tilaamasi eräkoko pieni tai suuri, tarjoamme toimituksen aina veloituksetta. Maksat vain tuotteista.

Mikä on valmistusaikanne tuotteille?

Tuotteiden valmistusaika tilauksesta kahvi- ja jäätelökupeille on 12-15 arkipäivää tilausmäärän ollessa max. 20 000kpl. Tilausmäärän ollessa 26 000 - 50 000kpl tuotteiden valmistusaika tilauksesta on 15-25 arkipäivää. Muovimukien toimitusaika on 6-8 viikkoa tilauksesta.

Sopivatko kahvikupit muovimukien lisäksi kylmille juomille?

Kahvikupit soveltuvat myös kylmille juomille kuten muovimukit. Kaksikerroksiset kahvikupit estävät paremmin käden lämpenemiset, mutta pitää myös kuuman juoman lämpimämä pitempään.

Onko muovimukeissa värillinen SUP merkintä?

Ei. Muovimukeissa on stanssattuna kohokuvioituna SUP merkintä ja tietotekstit. Kohokuvioitu SUP merkintä on muovimukin keskikohdan yläpuolella ja alaosa on tarkoitettu painatukselle.

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page