top of page

Tutustu tuotevalikoimaamme

Confo.png
Take Away Coffee
Image by Felipe Portella
Girl Drinking Smoothie

Omalla painatuksella saatavat muovittomat kahvi- ja jäätelökupit ovat parhaimpia keinoja viestiä brändiäsi asiakkaillesi. Oletpa sitten Iso kahvila, pieni kahvila, hotelli, uhreiluseura, ruokarekka, huoltoasema tai jäätelökioski, tällä ei ole merkitystä kun tarjoat asiakkaillesi kahvia, teetä, jäätelöä tai muita juomia, tarjoa ne laadukkaista omalla painatuksellasi olevista tuotteista!

Ja vaikka et olisikaan mikään edellä mainituista, niin kannattaa silti tuoda brändisi esille tarjoillessa kahvia ja muita juomia tapahtumissa, messuilla tai jakaa liikelahjoina asiakkaillesi

Muoviton_kahvikuppi_city.jpg

Yksikerros kahvikuppi

Yksikerros kupit ovat yksiseinäisiä, jotka ovat valmistettu yksikerroksisesta pahvista. Nämä soveltuvat kuumien juomien lisäksi myös kylmille juomille.

Materiaalit ja pinnoitteet

Yksiseinäisiä kuppeja on saatavilla PE- tai vesipohjaisella pinnoitteella. Näissä painatus tehdään mattapintaiselle kartongille, jolloin värit eivät ole kiiltäviä, tämä mattapintaiselle painaminen on yleisimmiten käytetty. 

Yksikerros_kahvikuppi_.jpg

Saatavilla olevat koot

4oz / 115ml

8oz / 220ml

12oz / 350ml

16oz / 450ml

Kaksikerros_kahvikupit.jpg

Kaksikerros kahvikuppi

Kaksikerros kupit on valmistettu kaksikerroksisesta pahvista. Nämä soveltuvat parhaiten kuumille juomille, koska kahden pahvikerroksen välissä oleva ilmakerros eristää lämpöä.

Kaksikerros kuppien toinen (ulko) seinä on valmistettu kierrätetystä kartongista. Ulkoseinämässä käytettävä kierrätyspahvi on aavistuksen hieman eri sävyistä valkoista, ei puhdas valkoinen. Tämä kannattaa huomioida suunnittelussa mikäli tausta on valkoinen, ulkoseinämä ei ole kirkkaan valkoinen, vaan hieman harmahtava. Jos haluat täysin valkoisen kupin, suosittelemme valitsemaan yksiseinäisen kupin tai ehkä etsimään muita kupin suunnitteluratkaisuja välttäen valkoista väriä.

Materiaalit ja pinnoitteet

Kaksiseinäisiä kuppeja on saatavilla PE- tai vesipohjaisella pinnoitteella. Näissä painatus tehdään valintasi mukaan mattapintaiselle tai kiiltäväpintaiselle kartongille. 

Saatavilla olevat koot

8oz / 220ml

12oz / 350ml

16oz / 450ml

Saatavilla olevat materiaalit
jäätelökuppi_paper2paper.png

Jäätelökupit

Jäätelökupeilla on PAP21- kierrätyssertifikaatti ja ne ovat valmistettu yksiseinäisestä kartongista vesipohjaisella suojapinnoitteella. Jäätelökuppien pohjaan on merkattu Paper2Paper- ja PAP21 logot.

Jäätelökupit sopivat täydellisesti jäätelön lisäksi sorbeteille, pakastejogurteille ja muille jälkiruoille.

Jäätelökuppeja on saatavilla yksikerroksisina, joissa materiaalina on yksikerroksinen kiiltapintainen kartonki ja pinnoite on vesipohjainen.

Saatavilla olevat koot

4oz / 120ml

6oz / 180ml

8oz / 240ml

paperlids1.png
Kansi90mm.png

Kannet

Valikoimastamme löytyy kannet kaikenkokoisille kahvikupeille.

Saatavilla olevat materiaalit

Kartonkikuppien kansia on saatavilla PLA/BIO hajoavina tai pahvisina. Pahvikansia on saatavilla ainoastaan valkoisena ja PLA/BIO kansia on saatavilla mustana ja valkoisena.

Saatavilla olevat koot

Ø80mm

Ø90mm

Muovimukit

PET muovimukeja on saatavilla 200-550ml kokoisina. Muovimukit sopivat virvoitusjuomien tarjoiluun kuten, oluet, siiderit, limonadit, smoothiet ja pirtelöt. 

 

PET-materiaalina on sileä ja täysin läpinäkyvä. Ne ovat myös paksumpia ja jäykempiä kuin yleisesti käytetyt PP-muovimukit.

Mukeja on saatavana ilman painatusta ja painatuksilla. Mukeissa on kohokuvioituna SUP-direktiivi kupin yläosassa.

Saatavilla olevat materiaalit

KPI-200PET-1S (3).jpg
SC23.jpg

Muovimukeja on saatavilla PET kestomuovisena. 

Saatavilla olevat koot

200-250ml

300-350ml

400-450ml

500-550ml

planet-earth.png

KESTÄVÄT TUOTTEET

Paper2Paper tuotteet

täysin muovittomia

fast-delivery.png

ILMAINEN & NOPEA

Toimitukset ympäri 

Suomen

package.png

500+

Pienet eräkoot
tuotekohtaisesti

quality.png

LAATU

Laadukkaat tuotteet
ja palvelu

Kysy meiltä

Seuraa meitä

Soita meille

+358 50 300 4603

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page